VadeVi
El DJ Javi Mula és investit Jove Confrare d’Honor de la Confraria del Cava

Els Joves Confrares de la Confraria del Cava van celebrar dissabte a la nit la XXVI solemne cerimònia d’Investidura Tardoral, que va tenir lloc al pati de Cal Gralla de Torre Ramona (Subirats).

Durant l’acte, els Joves Confrares van investir Jove Confrare d’Honor el DJ Javi Mula, un dels discjokeys més populars del moment. El músic, autor de temes tan populars com Come on o King size heart, va punxar els seus èxits després de ser investit confrare en una taula de mescles que es va instal·lar al pati de Cal Gralla amb motiu de la investidura.

En la cerimònia, que va ser presidida per Carles Jiménez, president dels Joves Confrares, i pels membres de la junta, també s’investiren com a Joves Confrares de Mèrit el guanyador del IV Concurs Internacional d’Alta Cuina Espanyola de l’ICEX, Iván Berezutskiy; el jugador d’hoquei patins, Marc Gual; la periodista de TV3, Ana Boades; la Nas d’or 2011, Montse Velasco; el cuiner del Restaurant Gresca, Rafael Peña; la sommelier del restaurant Moments, Judith Cercós i la periodista gastronòmica del Periódico, Ana Riera.

Després de la cerimònia, en què també s’investiren cinc nous Joves Confrares de Número, es va celebrar el tradicional sopar d’investidura a la seu de la Confraria del Cava, a la què hi van assistir més d’un centenar de joves confrares. Aquest any, i com a novetat, la festa va acabar a la Carpa de Sant Cugat, on la Confraria hi va organitzar una nova edició de les festes I love Cava, una celebració que té l’objectiu de promocionar el cava entre els joves, sempre sobre la base del consum responsable.


els Joves Confrares van investir Jove Confrare d’Honor el DJ Javi Mula, un dels discjokeys més populars del moment FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa