VadeVi
El Govern convoca ajudes per a la promoció del vi en tercers països

La Conselleria d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), ha convocat les ajudes a la promoció de productes vitivinícoles en tercers països per a la campanya 2010-2011, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les sol·licituds podran presentar-se fins al 31 de març, i les ajudes no podran superar el 50% de la despesa. A tot l’Estat espanyol, la Unió Europea ha destinat un pressupost de 32 milions per al sector del vi i el cava.

El començament de les actuacions serà l’1 d’agost i aquesta és la tercera campanya d’un total de cinc pressupostades. Les despeses subvencionables són la participació a fires internacionals en països que no siguin de la Unió Europea, accions de promoció, campanyes d’informació i estudis de mercat.

Els sol·licitants poden ser associacions i consorcis exportadors, Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen, agrupacions de productors i entitats associatives participades per empreses vitivinícoles que facin promoció exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa