Cal Miqueló, Carafí i Cal Feru, tres establiments amb tradició de Sant Sadurní d’Anoia, han presentat els Kits Gastronòmics, una fórmula original i dinàmica de col·laboració en el sector del comerç. Es tracta d’un dels productes que s’inclourà en l’oferta del Maig Gastronòmic, que enguany arriba a la seva quarta edició, i que coordina el Patronat de Comerç i Turisme.

Els Kits són una invenció del cansalader Miquel Bargalló, el pastisser Albert Carafí i l’especialista en vins i caves Xavier Roig amb l’objectiu de solucionar un àpat sencer sense haver de cuinar. Els promotors d’aquest producte també suggereixen la possibilitat de convertir-lo en un regal diferent.

Hi ha dues variants, el Kit Degustació, amb un cost de 145 euros i pensat per a quatre persones, i el Kit Low Cost, per només 30 euros i també per a quatre persones. En el marc del Maig Gastronòmic, s’ha previst pel divendres 13 de maig una sessió de maridatge interactiva en la qual es degustarà i es presentarà el Kit Degustació. Es farà a 2/4 de 9 del vespre a la sala de tast de Cal Feru i el preu és de 36,50 euros.

Més informació a kitsgastronomicssantsadurni.wordpress.com.


El cansalader Miquel Bargalló, el pastisser Albert Carafí i l’especialista en vins i caves Xavier Roig FOTO: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D’ANOIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa