Porrera, al priorat, ha gravat el seu“lip dub”en tres dimensions amb la cançó ‘La Flama’ dels valencians Obrint Pas i amb el lema ‘Porrera en moviment’. Com no podia ser d’altra manera en un municipi com aquest, la vinya, el vi i la verema tenen un paper estelar.

Fins a 200 habitants del poble han estat els grans protagonistes, als que s’hi han afegit personatges il·lustres de la comarca com Lluís Llach -i el seu imitador del Polònia, en una escena realment divertida-, el cantant Miquel Gil i el meteoròleg Tomàs Molina.

El vídeo, iniciativa de l’Associació Lo Cirerer, ha estat enregistrat per TV3. Un “lip dub” és un tipus de vídeo musical rodat en un sol pla seqüència, i que combina la sincronització labial dels protagonistes amb la lletra de la cançó.

El “lip dub” per la independència de Vic lidera la copa del món
Fins el proper diumenge 23 de gener s’està duent a terme la votació corresponent a la copa del món de lip dubs, la “Lip dub World Cup”. El “lip dub” per la Independència que es va enregistrar a Vic, amb la mateixa cançó que a Porrera, ocupa de moment el primer lloc. Els organitzadors de la iniciativa a Osona han fet una crida perquè tothom aporti el seu granet de sorra per ajudar a consolidar aquesta posició i, conseqüentment, la victòria final a la competició.


Lip dub de Porrera FOTO: Captura You Tube

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa