VadeVi
El macrotast de vins de la DO Catalunya al Prat de Llobregat s’omple en pocs dies

Aquest cap de setmana El Prat de Llobregat celebra la la Fira Avícola de la Raça Prat, una fira on el pollastre de Pota Blava és el gran protagonista però on també hi ha un concurs d’aviram i exposicions ramaderes. I el macrotast que la DO Catalunya oferirà dissabte durant la fira s’ha omplert en pocs dies, segons han informat fonts del Consell Regulador de la denominació.

I és que els tastos dirigits a un públic massiu que el consell regulador està promocionant en motiu del desè aniversari de la DO estan tenint molt bona acollida. Tant és així que, tot i que en principi s’havia plantejat com una activitat inclosa dins les festes majors de Barcelona, l’experiència s’ha ampliat a esdeveniments com la mateixa Fira Avícola d’aquest cap de setmana o el Saló Nacional de Turisme Rural, Agrotur.

Aquests tastos, que van comnçar a les Festes de Gràcia, a l’estiu i van seguir per la Mercè i les festes majors d’Hostafrancs i Sant Andreu, seguiran de cara a l’any vinent. El proper serà el dia 27 de gener a Sants.

Després del tast, dirigit per l’enòleg de la DO Anton Castellà, se sortejaran cinc ampolles de vi de la DO Catalunya entre els assitents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa