VadeVi
El Maridatge dels Sentits recorrerà el món a través dels grans vins que són referents pel celler Abadal

Les grans joies del vi. Aquest és el nom de la tercera edició del Maridatge dels Sentits, que se celebra aquest divendres a la nit a les instal·lacions del celler Abadal. Després de tastar diferents vins d’Abadal el primer any, i fer un tast vertical invertit, en què s’anava tirant enrere en les diferents anyades del vi 3.9, aquest any el celler agafa els vins que inspiren l’equip i que són els màxims referents per Abadal: el Champagne Bollinger (França), el Domaine de Chevalier (França), el Gaja (Itàlia) i el Torbreck (Austràlia).

Però l”objectiu d’aquest sopar-degustació-espectacle que organitza anualment el celler Abadal no és només donar a conèixer aquests vins, sinó aconseguir un maridatge perfecte entre el plat, el vi i l’entorn. Es tracta de crear un espectacle amb el qual a través del vi, es vertebrin diferents disciplines artístiques que potenciïn els cinc sentits. L’essència de Maridatge dels Sentits és justament les emocions. I així és com es mostren els responsables dels tres principals aspectes, els vins, els plats i la música: emocionats. Tant l’enòleg d’Abadal Joan Soler, com el referent gastronòmic del Bages Pep Aligué i músic i membre del grup Gossos Nacho Tarrés, estan entusiasmats amb l’experiència.

L’èxit de les dues edicions anteriors fa que les expectatives de cara al sopar siguin altes. Així ho demostra la velocitat en què s’han venut les entrades. En menys d’una setmana ja estaven gairebé esgotades. En total hi assistiran 200 comensals, entre ells, algunes personalitats destacades del món del vi però també amics, familiars i sobretot persones amb ganes de gaudir d’un espectacle que es planteja com un homentatge als sentits i a les emicions.

‘Les joies del vi’ al Maridatge dels Sentits En la tercera edició d’aquest sopar-espectacle organitzat per Abadal, els comensals podran tastar vins d’arreu del món, els que són font d’inspiració i de respecte per l’equip d’aquest celler de la DO Pla de Bages

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa