VadeVi
El Maridatge dels Sentits serà un elogi al territori

El celler Abadal segueix fent fruir el públic amb la proposta artística multisensorial Maridatge dels Sentits. El proper divendres es farà la quarta edició d’aquesta trobada a les instal·lacions del celler. Es tracta d’un sopar que combina el tast de vins, la gastronomia i l’espectacle musical, la pintura, la mímica i la poesia, “una experiència sensitiva per viure l’impacte que ens proporciona un tast atent”, tal i com explica l’enòleg d’Abadal Joan Soler.

Com en les edicions anteriors, el Maridatge dels Sentits ha comptat amb la direcció artística del músic Natxo Tarrés, la direcció enològica de Joan Soler i la direcció gastronòmica de Pep Aligué.

Després de la novetat del primer maridatge, el tast vertical invertit d’Abadal 3.9 del segon any i Les joies del vi de la tercera edició arriba el Maridatge dels Sentits Terra de vins.

L’espectacle constarà de tres actuacions, cada una corresponent a una regió vitivinícola. Joan Soler serà l’encarregat de fer la presentació i descripció del vi, plat i maridatge artístic. En aquest moment el pintor Dani Berdala començarà a pintar un quadre, inspirat pel paisatge i sensacions rebudes per la regió. També es farà una lectura de poesia o prosa poètica a càrrec de la periodista Núria Farré i durant aquesta lectura l’arpista argentina Maru tocarà en directe. Mentrestant es projectarà en diferents pantalles vídeos de testimonis de cada terra, reportatges realitzats per Xavi Quirante i musicats per Natxo Tarrés. Les sensacions tàctils s’estimularan gràcies a actors-mims de la companyia Tàtels, que convidaran als comensals a introduir la mà en recipients opacs per tocar diferents textures associades a cada territori.


El quart Maridatge dels Sentits Abadal combina el vi amb la música, la pintura, el gest i la poesia FOTO: ABADAL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa