VadeVi
El Mas La Plana 2004, del celler Torres és escollit el millor vi de l’any a la Xina

Mas La Plana 2004, un cabernet sauvignon del celler Torres, ha estat escollir millor vi de l’any a la Xina, el mercat amb major potencial de creixement en el món del vi.

Es tracta d’una de les distincions més importants rebudes al país asiàtic i entregada per un dels mitjans més rellevants a nivell gastronòmic, la revista Food & Wine Magazine, número u a la Xina (i associada a la prestigiosa revista americana amb la qual comparteix nom), la difusió mensual del qual és de més de 350.000 exemplars.

El tast a cegues es va celebrar el passat mes d’octubre a Beijing, en les oficines de Food & Wine Magazine. El jurat, compost per enòlegs i experts de la WSET (Wine and Spirit Education Trust), va catar més de 20 vins d’alta gamma dels més rellevants en el mercat xinès.

Mas la Plana és sens dubte el vi icona de la família Torres, elaborat amb la varietat cabernet sauvignon procedent de la finca que li dóna nom, amb una extensió de 29 hectàrees a la Denominació d’Origen Penedès. Els ceps més antics d’aquesta finca van ser plantats al 1966. És el vi de cellers Torres que més medalles d’or i reconeixements recull cada any i un dels vins de l’Estat més apreciats a tot el món.


Mas La Plana és el vi de Bodegues Torres que més reconeixements reb cada any FOTO: BODEGUES TORRES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa