El MasnoVi és el nou vi rosat del Masnou, elaborat pel celler Marquès d’Alella-Parxet i apadrinat per l’Ajuntament del Masnou. Aquest dissabte s’ha presentat a la Casa del Marquès davant d’una vuitantena de persones. Els assistents van poder degustar aquest nou vi, elaborat amb sirà, que, segons fonts de l’ajuntament del Masnou, “els professionals de l’enologia han definit com a afruitat i elegant, que en boca és un vi agradable, amb volum, llarg i molt refrescant, deixant aquest lleu regust de la dolçor del raïm”.

L’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, va mostrar-se satisfet de la iniciativa que, segons ell, “permetrà que el Masnou continuï creixent com a vila marinera, cultural i gastronòmica”. D’altra banda, afirma que aquest vi contribueix a crear “senyals d’identitat per al poble”.

Tot i que el celler Marquès d’Alella-Parxet és un celler especialitzat en vins blancs i que té com a la base el cava, “la creació d’un rosat ha suposat una nova il·lusió” per a la marca segons ha explicat Ramon Raventós, conseller delegat del celler. Segons va explicar Gisbert, el vi ha tingut una bona acollida entre restauradors i comerços de la zona.


Els assistents a la presentació van poder degustar el MasnoVi FOTO: AJ. MASNOU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa