VadeVi
El mercat espanyol, una de les prioritats d’enoturismePENEDÈS

Durant aquestes darreres setmanes de setembre, des d’enoturismePENEDÈS, s’estan duent a terme diferents accions en el mercat de l’Estat espanyol, per tal de seguir fomentant el coneixement i la comercialització de l’oferta dels membres d’enoturismePENEDÈS i els propis recursos turístics del territori.

A nivells de difusió durant la darrera setmana, un grup de periodistes de mitjans d’abast estatal, especialitzats en vins i gastronomia han estat recorrent el Penedès per tal de descobrir en primera persona el que nostre territori ofereix en aquests àmbits, visitant diferents cellers i restaurants de la nostra zona.

Paral·lelament des de el programa Racons de TVE, han estat ultimant un reportatge sobre la comarca, que s’emetrà el proper dia 30 d’octubre, amb l’objectiu de poder oferir una amplia visió sobre el que el Penedès ofereix a nivell de cultura, paisatge, enoturisme i gastronomia.

En els àmbits de comercialització directe sobre mercats potencials per enoturismePENEDÈS, els dies 28 i 29 de setembre a les ciutats de Madrid i Bilbao, respectivament, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, participarà en 2 workshops, davant d’agències de viatges d’aquestes 2 poblacions, per tal d’oferir-los tot el ventall de propostes que ofereix el Penedès.

Aquestes accions estan enquadrades dins les línies estratègiques del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, que tenen com a objectiu la captació de turistes i visitants procedents del mercat nacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa