VadeVi
El Ministeri de Medi Ambient reconeix la trajectòria de Joan Juvé

El president de Juvé i Camps i expresident de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Joan Juvé i Santacana, ha estat distingit amb la Encomienda de Número al Mérito Alimentario que anualment concedeix el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí. Joan Juvé ha rebut aquesta condecoració com a reconeixement a la seva trajectòria de més de 40 anys al capdavant de l’empresa familiar Juvé y Camps, així com per la tasca destacada que ha desenvolupat durant 10 anys com a president de la Confraria del Cava Sant Sadurní.

La Ministra de Medi Ambient, Elena Espinosa, va presidir dimarts passat a la seu del ministeri a Madrid l’acte de lliurament d’aquestes distincions que són les més importants que atorga el ministeri a empresaris i personalitats espanyoles que han tingut una actuació rellevant a favor del sector agroalimentari.

A més, es van lliurar també 14 condecoracions més a persones i entitats d’arreu del territori espanyol i es van entregar els sis guardons dels Premis Nacionals de Medi Ambient 2009.


Joan Juvé, de Juvé i Camps, reb el premi de mans de la ministra Elena Espinosa FOTO: MINISTERIO MEDIO AMIBIENTE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa