El «mojito» català

L’Associació Amics del Vermut de Reus i Comarca s’ha proposat actualitzar l’ús dels vermuts reusencs i del Plim. Foto: AAVRC.

Reus és a punt de viure la seva Festa Major. En el marc dels actes previs a la celebració, l’Associació Amics del Vermut de Reus i Comarca ha presentat el Mojito de Vermut, un nou combinat d’aires caribenys lligat al reusenc Vermut Extra Sec Miró a partir d’una recepta secreta elaborada per Eduard Rovira, del restaurant Tastets de Reus. L’entitat també ha presentat el granissat de vermut, un granissat elaborat seguint la recepta artesanal però amb gust de Vermut de Reus Negre i de Masclet, així com el ginPrim, a base de ginebra amb avellanes, el tradicional Plim i un ingredient secret, barrejant així “un destil·lat de moda com la ginebra, el Plim, beguda refrescant afruitada, i el gust de l’avellana reusenca”.

Amb aquests combinats, l’entitat vol actualitzar les begudes tradicionals del Baix Camp com són els vermuts Miró i Yzaguirre i el Plim -amb gust a banana- per adaptar-les als nous gustos imperants actualment, com són els combinats amb ginebra i els mojitos caribenys.

Nou comentari