VadeVi
El Montblanc Medieval i Sant Jordi fan del Mercat de Vins i Caves de la Conca un èxit absolut

Els dos caps de setmana del Mercat de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà molta gent s’ha passejat pel Montblanc Medieval i ha aprofitat la diada de Sant Jordi per tastar els vins de la DO Conca de Barberà. Una quinzena de cellers oferien el tast dels seus vins i caves entre els visitants que quedaven força sorpresos per la quantiat de cellers i la qualitat dels seus vins.

Entre aquests cellers hi havia dues incorporacions noves d’aquest any: Mas del Nen i Heredad Pallarés. Una mostra més que el Mercat de Vins es consolida dins la Setmana Medieval i que pren força i serveix de plataforma per a nous cellers de la Denominació d’Origen.

El fet de tenir un espai comú com la Plaça dels Àngels on s’ubiquen tots els cellers per oferir els tasts fa que es creiï un espai del vi dins aquesta festa medieval molt acollidor i que el públic valora molt positivament. Des de l’organització de la Setmana Medieval s’assenyalava l’entusiasme que genera el Mercat de Vins entre els visitants. Una mostra era el twitter on la gent que passava pel Mercat de vins en feia referència amb valoracions positives i animant a la gent a acostar-se a Montblanc per tastar els vins de la Conca.

Des del Consell Regulador es veu consolidat un acte o activitat com el Mercat de Vins i Caves que s’ha erigit com un esdeveniment que molta gent: grans i més joves esperen. Tastar els nous vins dels cellers de casa nostra en un ambient de festa és perfecte. I sobretot tastar els nostres vins, que provenen de la tradició de fa molts anys, des dels romans passant per l’Edat Mitjana, fa que la Setmana Medieval sigui un marc incomparable. “Aquesta festa en honor a Sant Jordi i la DO Conca de Barberà han format un binomi molt potent i atractiu”, ha dit Andreu.


CENTENARS DE VISITANTS ES VAN APLEGAR A LA PLAÇA DELS ÀNGELS DE MONTBLANC FOTO: DO CONCA DE BARBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa