El Most Festival obre la convocatòria per optar als premis de cinema

El festival internacional de cinema Most Festival ha obert la convocatòria d’admissió de treballs per a les seccions competitives que s’atorgaran en la seva segona edició, que se celebrarà els dies 8 a 11 de novembre al Penedès.

Aquest festival, centrat en la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava es combinarà amb la celebració d’un ampli ventall d’activitats cinematogràfiques i enoturístiques per a tots els públics en diferents punts del Penedès.

Pel que fa als premis de cinema, la secció Collita 2012 està oberta a qualsevol treball audiovisual que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant (promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental, narrativa, etc.), i les obres que entrin a competició opten a set premis, mentre que la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca (MCV), per la seva banda, busca la millor producció nacional en format curt de qualsevol temàtica i gènere que no superi els 20 minuts de durada.
La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins el 31 d’agost de 2012. Les bases i la fitxa d’inscripció es poden descarregar des de la web www.mostfestival.cat

Nou comentari