El Nadal Xarel·lo 2012 ja és al mercat

El celler de penedesenc presenta una oferta variada d'activitats enoturístiques i d'oci per a aquest any

Les ampolles de Nadal Xarel·lo 2013 al tren d’etiquetatge. Foto: VADEVI.cat

Nadal va presentar ahir al celler la nova collita del seu vi blanc sec Nadal Xarel·lo 2012 que acaba de treure al mercat, i del que se n’han produït 46.650 ampolles, 11.000 més que la collita anterior.

Aquest increment de producció és fruit de la qualitat del raïm de la collita 2012 que ha permès incorporar una nova vinya de la finca per a l’elaboració d’aquest vi. La producció per hectàrea ha estat inferior a la del 2011, i el grau sensiblement superior. I això ha donat com a resultat un vi amb més cos i estructura.

El Nadal Xarel·lo s’està convertint en un dels productes emblemàtics de la finca i en el darrer Concurs de Vins de la DO Penedès organitzat per l’Acadèmia de Tastavins va rebre la medalla de platí per la collita del 2011.

En el decurs de l’acte, també va presentarla campanya d’enoturisme 2013, amb diverses propostes, que van des d’una passejada per les vinyes en carro de cavalls, marxa nòrdica a les vinyes, tastos de vins dolços maridats amb xocolata, o degustació de vins i formatges, entre d’altres propostes que es poden consultar a l’apartat d’enoturisme del seu web.

Nou comentari