VadeVi
El Parc Arqueològic Cella Vinaria obre portes a tothom

El cap de setmana del 25 i 26 de juny es una bona oportunitat per conèixer el Parc Arqueològic Cella Vinaria, descobrir el celler romà i la Cella Vinaria de Vallmora. Aquests dos dies l’entrada i la visita guiada seran gratuïtes.

La conferència Vinum Mulsum s’ha programat pel dissabte 25 de juny a dos quarts de sis.Miquel Sunyer, viticultor de Batea, Antonio Aguilera, professor del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona i Josep M. Vaquer, enòleg, han unit esforços per intentar reproduir la manera en què el antics romans elaboraven el Vinum Mulsum, basant tot el procés d’elaboració en tractats d’agricultura de l’època. El resultat que se n’ha obtingut ha estat per una banda un estudi històric sobre l’elaboració del Mulsum, i l’altra el vi de mel o mulsum. Al finalitzar, tindrem l’oportunitat de tastar el resultat de l’experiència.

El 25 i el 26 de juny també es pot visitar el Celler Bouquet d’Alella, obert des de 2010, ubicat en una masia del segle XIII, situada a tocar del casc urbà d’Alella i envoltada de vinyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa