“Descobreixi Els Nous Penedès” o també anomenat dins de l’entorn professional com a “Saló de Vins del Penedès”, arribarà el 2 de maig de 2011 a Les Drassanes de Barcelona, a la sala del Marqués de Comillas, un lloc que s’estrena per a aquest esdeveniment. S’hi podran degustar fins a 100 vins dels 34 cellers participants.

La iniciativa es va posar en marxa l’any 1996 a Barcelona i es va portar posteriorment fins a Madrid i Palma de Mallorca. Consisteix en una sessió pràctica informativa, per a donar a conèixer d’una forma directa i personalitzada als professionals del sector, la restauració, hostaleria, i tendes especialitzades, totes les novetats que en els darrers mesos han presentat al mercat les diferents empreses de la DO, tant al que es refereix a les noves marques com a les noves anyades.

A través d’aquesta iniciativa anual es pretén mostrar tot un recorregut pel món de les sensacions i aromes que neixen de la zona vinícola més important del Mediterrani.

L’acció promocional organitzada per la Unió Vinícola del Penedès (UVIPE), associació empresarial que acull a les principals empreses embotelladores, Associació Vinícola Catalana en col·laboració del Consell Regulador de la D.O. Penedès, es converteix en un punt de trobada de professionals i amants de la cultura del vi, els quals poden veure l’evolució i novetats d’una àmplia gamma, tant en vins joves com en criances i reserves.


Vinyes del Penedès FOTO: VAN DER MEULEN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa