El Penedès aposta per l’enoturisme amb el segon Meeting Internacional de Rutes del Vi

Més d'un centenar de persones estan inscrites a la quinzena de ponències sobre enoturisme, però en total es calcula que se superaran els 200 assistents. Durant dos dies s'analitzaran diferents rutes enològiques d'Europa i les claus del seu èxit

Ja ha començat la segona edició del Meeting Internacional de Rutes del Vi, en el marc del festival Caixa Penedès Vijazz, amb 120 persones inscrites a totes les ponències sobre enoturisme, segons han informat fonts del Patronat de Turisme del Penedès, organitzadors de les jornades. Tot i així, calculen que entre aquest dijous i divendres s’arribarà a una assistència de 200 persones, tenint en compte que hi haurà persones que asisitiran només a alguna de les conferències.

La majoria dels assistents són catalans: estudiants, propietaris de cellers i caves i professionals de l’administració -Incavi, Consells Regualdors de les DO, ajuntaments, Consorcis de Turisme, etc-. Tot i això també ha vingut gent de llocs com La Rioja, Andalusia, Alemanya, Àustria o Suïssa.

La inauguració oficial, que s’ha fet dijous al matí, ha anat a càrrec de diferents personalitats com l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, Carles Ruiz, diputat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Josep Colomer, president de Caixa Penedès. Tots ells han destacat la importància de potenciar el vi i l’enoturisme com a element diferenciat d’altres tipus de turisme.


El Penedès vol potenciar l’enoturisme FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari