VadeVi
El Penedès marida l’enoturisme amb Google, Android i el mòbil

Enoturismepenedès va presentar la seva oferta al Saló FITUR de Madrid, una de les principals cites anuals del sector turístic internacional. Segons els seus responsables, el balanç és positiu, atès que ha servit per mantenir contactes amb importants touroperadors i agències nacionals com internacionals.

Com a novetat, s’ha presentat el nou mapa d’Enoturismepenedès, amb la incorporació dels nous membres del club; un plànol de la D.O. Penedès amb tots els cellers i caves, allotjaments, restaurants, museus, serveis turístics, enoteques, cursos de tast i comerços especialitzats que conformen l’oferta.

També es van presentar les darreres novetats pel teu mòbil, la innovadora plataforma que permet accedir a tota la informació i oferta turística del territori completament actualitzada a través d’un aparell, que en aquesta ocasió presentava l’aplicació del sistema sobre noves plataformes mòbils com Android de Google. Amb aquesta nova i pionera eina de promoció turística d’un territori, la zona del Penedès, de la mà del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, ofereix una nova finestra informativa a tots els turistes i visitants, a través de les noves tecnologies.

Aquesta aplicació és totalment gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa