VadeVi
El president d’honor de Freixenet, pregoner a les Fires de Sant Sadurní

Josep Ferrer i Sala, president d’honor del Grup Freixenet, llegirà aquest dilluns al vespre a partir de les 8 a la plaça de l’Ajuntament el pregó de les Fires i Festes 2010 de Sant Sadurní.

Malgrat que la festa comença aquest dilluns, ja hi ha hagut activitats durant tot el cap de setmana com la Sisena caminada entre vinyes d’aquest diumenge en què s’han visitat les vinyes dels cellers Josep M. Raventós i Blanc, Castell de Vilarnau i Juvé & Camps i es comentarà el patrimoni històric que es troba pel camí.

Nascut a la capital del cava fa 84 anys, Josep Ferrer és el president d’honor del Grup Freixenet des del 1999. Es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1947 i va exercir d’apoderat general entre el 1957 i el 1978, l’any en el qual va ser designat director gerent i president de la companyia. Segons ha trascendit, Josep Ferrer assegura que està il·lusionat amb l’encàrrec de fer el pregó de les festes de Sant Sadurní, el municipi que ell ha ajudat a donar a conèixer arreu del món.

D’aquesta manera, Ferrer se suma a la llarga llista de pregoners vinculats amb una entitat de Sant Sadurní o vinculats directament amb la ciutat, una trdició instaurada durant l’alcaldia de Joan Amat.

Josep Farrer i Sala va rebre Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat el 1988, ha estat nomenat diverses vegades empresari de l’any i el 2004 va rebre, de mans del rei Joan Carles I, la medalla d’or al mèrit al treball. A més és el president de la Fundació Privada Ferrer Sala-Freixenet des de la seva fundació l’any 1999. Aquesta fundació ha representat per ell nombrosos guardons com el Premi Juan Lladó i el Premi Montblanc de la Cultura.


Josep Ferrer i Sala, president d’Honor de Freixenet FOTO: AJ. SANT SADURNÍ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa