VadeVi
El primer creuer enoturístic salpa de Barcelona
  • CA

Aquest divendres al vespre salpa del port de Barcelona, la primera fira enoturística a bord d’un creuer. Es tracta de l’experiència SAB: Saboreando a Bordo, una proposta de G&G Italia, de Cetty Ummarino i Angela Capolino. El creuer durarà tres dies i tornarà a arribar a la ciutat comptal el diumenge 11 d’octubre. Durant el trajecte, el creuer farà parada a Civitavecchia, a Itàlia.

A més de la fira tradicional on productors de vi i ens de promoció turística es mostraran al públic, tindran lloc els workshop professionals, exhibicions de cuina, degustacions i seminaris sobre diferents tipus de de cultius vitivinícoles.

La fira, que tindrà caràcter semestral té com ogjectiu promoure a la vegada regions vitivinícoles de diferents països. En aquest cas, la primera edidció, els vins que es promocionaran en el creuer són els de les regions italianes de Lazio i Campania i els vins de Castella-La Manxa i Catalunya.


La primera fira enoturística dalt d’un creuer salpa de Barcelona FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa