VadeVi
El primer Dia Europeu de l’Enoturisme se celebrarà al novembre

La Xarxa Europa de Ciutats del Vi (RECEVIN) posa en marxa el Dia Europeu de l’Enoturisme. Es tracta d’una iniciativa que neix amb la voluntat de ser una trobada anual. L’objectiu és promoure i difondre de manera internacional el turisme del vi i fer-ho de manera simultàna a tots els països europeus. No es tracta pas d’una trobada itinerant sinó d’un seguit d’activitats que s’organitzaran paral·lelament a diferents ciutats cada segon diumenge de novembre.

De les dues úniques ciutats catalanes que formen part de la xarxa, només Vilafranca n’ha confirmat la participació a través del Patronat de Turisme, segons han informat fonts de RECEVIN. Sant Sadurní d’Anoia, igual que moltes altres ciutats europees, encara no ho ha fet. Tot i això, RECEVIN confia que hi hagi una bona acollida de la iniciativa ja que de moment, la meitat de la setantena de ciutats de la xarxa ja han confirmat el seu interès.

Cada ciutat organitzarà al seu territori les activitats que cregui convenient. La promoció serà conjunta de manera que hi hagi un impacte més fort a nivell d’imatge i difusió. D’altra banda, el Dia Europeu de l’Enoturisme afavorirà també la homogeneïtzació dels estàndards de qualitat de les diferents rutes del vi europees, segons asseguren els organitzadors.


Visites a cellers del Penedès FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa