Bach llança el primer rosat de la família Bach Extrísimo Semi Dulce (D.O. Catalunya), elaborat exclusivament a partir de varietats negres nobles con unes característiques diferencials que, segons el mateix celler, el fan elegant, fi i amb intenses aromes a fruits vermells.

Des de fa anys ja es comercialitza un altre rosat a la gamma Viña Extrísima, però es tracta d’un vi sec, no un semi dolç de la família Bach Extrísimo, encapçalada per l’històric vi blanc semi dolç del celler.

De color brillant vermell i amb rivets blavosos, el nou Bach Extrísimo Semi Dulce Rosado està pensat per acompanyar entrants, arrossos, i pastes i fins i tot postres, xocolates i fruits secs.

La major part de les vinyes que s’utilitzen per fer aquest vi estan situades en pendent per facilitar el drenatge i evitar així l’excés d’humitat.

La historia de Bach es remunta a l’any 1915 però no és fins a l’Exposició Universal de Barcelona de 1929 que apareixen les primeres ampolles. L’any 1975 es va integrar al grup de cellers de la família Raventós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa