Rotllan Torra, un celler d’elaboració i criança de vins de la DOQ Priorat fundat fa 29 anys, presenta al mercat anticipant-se a les festes de Nadal un vi de qualitat, de preu molt competitiu i assequible a totes les butxaques.

Es tracta del Rotllan Torra Criança 2007, que es pot comprar als comerços especialitzats sota dels 7,50 euros.

Rotllan Torra Criança 2007 ha estat qualificat a la revista Wine Advocate de Robert J.Parker, com a vi excel·lent i ha estat puntuat amb 90 punts Parker.

Aquest vi ha estat concebut per fer gaudir a tots els paladars, fruit d’un treball exhaustiu tant al celler com a la vinya, i s’ha dedicat un gran esforç per obtenir una relació qualitat-preu molt favorable.

Rotllan Torra Criança 2007
Cupatge: 35% de garnatxa, 35% de samsó (carinyena) i 30% de cabernet sauvignon.
Grau alcohòlic: 13,5% vol.
És un vi negre, amb criança de 12 mesos, de color intens, amb aromes on predomina la fruita. En boca és molt estructurat, i a la vegada resulta un vi amable i bevible, amb un final molt elegant.

El raïm utilitzat per a l’elaboració d’aquest vi procedeix de vinyes joves, de fins a vint anys.
La verema és manual, i es fa de matínada. Des que es cull el raïm fins el desrapat al celler, no passen més de dues hores; per evitar fermentacions indesitjables. El transport de la verema es realitza en caixes carregades amb un màxim de 20 Kg per així aconseguir que el raïm arribi sencer al celler.

Es fermenta a una temperatura controlada de 28º en dipòsits d’inoxidable, de la mateixa manera que la fermentació malolàctica, que s’inicia després de dos o tres trasbalsos. Durant 20 dies la pell està en contacte amb el most. Quan el vi està en condicions òptimes per la criança, es diposita en barriques bordeleses de roure americà d’uns tres anys. D’aquesta manera, el vi pot aconseguir una òptima oxidació d’una manera continuada.

Finalment, i després de l’embotellat, les ampolles de vi dormien en perfectes condicions d’humitat, temperatura, silenci i obscuritat al celler fins el moment de l’expedició.


EL ROTLLAN TORRA CRIANÇA 2007 TÉ UN PREU MOLT COMPETITIU FOTO: ROTLLAN TORRA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa