El projecte del viver de productors de cava avança lentament

Podria estar en marxa cap al mes de juny o ben entrat l'estiu

Imatge de l’edifici de la cooperativa de viticultors de Montblanc Foto: Aj. de Montblanc

El viver de productors de cava, que s’ha d’ubicar a les instal·lacions de l’antiga cava de la cooperativa de Montblanc, no compleix els terminis anunciats el passat més de desembre. Tan l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local (OADL) com l’Ajuntament de Montblanc han indicat que el projecte no està aturat però que avança de forma més lenta de la prevista. El conveni, que encara no està signat, podria posar-se sobre la taula en els propers mesos.

Des de l’OADL s’ha concretat que el projecte s’està endarrerint però que podria ser una realitat cap a principis de l’estiu de 2013. Actualment s’estan duent a terme gestions amb el Consell Regulador del Cava per tal de tenir resolts tots els aspectes legals.

El viver de cavistes tindria capacitat per acollir acollir simultàniament entre quatre i cinc productors amb possibilitat de produir entre sis i set mil ampolles per viverista. L’espai compta amb part de la maquinària necessària per a posar en marxa el projecte ja que la cooperativa de viticultors havis produït cava a les instal·lacions.

Nou comentari