Aprendre a tastar, conèixer les característiques que fan d’un vi un bon vi, aprendre a detectar-les i entrenar els sentits per a les tres fases del tast d’un vi: la visual, l’olfactiva i la gustativa. Això és el que Tomàs Cuadrado, el Millor Sommelier de Catalunya segons el concurs de tast Nariz de Oro, vol ensenyar als que visitin el seu restuarant El Racó d’en Tomàs, de Terrassa. A més de tastar diferents vins, en la segona fase del curs s’utilitzarà una caixa d’aromes per a practicar la fase olfactiva del tast.

El curs començarà el proper 2 de febrer a les vuit del vespre. El curs, que costa 120 euros, té deu hores de durada organitzades en cinc classes. Les sessions es faran sempre en dimecres i dijous, de vuit del vespre a deu de la nit, i el curs acabarà el 17 de gener.

Encara queden algunes places lliures, segons ha comunicat el restaurant, però per a l’inscripció se seguirà rigurosament l’ordre de reserva.


Tomàs Cuadrado al seu restaurant de Terrassa El Racó d’en Tomàs FOTO: MARC MORATÓ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa