VadeVi
El rei Joan Carles I serà el president d’honor d’Ecososteniblewine 2010

El rei de l’Estat espanyol Joan Carles I serà el President d’Honor de la Conferència Internacional de Viticultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic, Ecososteniblewine 2010. Així ho han anunciat fonts del Departament d’Agricultura de la Generalitat, que juntament amb l’Incavi organitzen la conferència.

La segona edició de la Conferència Internacional de Viticultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a Vilafranca del Penedès, comptarà amb prestigiosos tècnics i experts nacionals i internacionals en producció sostenible, com ara el del professor Hans R. Schulz, director del Centre d’Estudis de Viticultura i Enologia de Geisenheim, Alemanya o el Director de Ciència i Innovació de l’Associació de productors de Nova Zelanda, Philip Manson.

Alguns cellers com Albet i Noya, Torres i Freixenet, juntament amb les patronals del vi i el cava, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Medi Ambient i Habitatge, entre d’altres, també participen en l’organització d’aquest congrés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa