VadeVi
El rock del segle XXI arriba a vinyes mil·lenàries

Oller del Mas, una finca vitivinícola amb més de 1000 anys d’història, aposta pel segle XXI amb un concert de rock al seu castell del Bages. Per l’esdeveniment es comptarà amb la presència del grup catalanoandorrà Lexu’s i amb els catalans Sol Lagarto. Serà l’1 de juliol, a partir de dos quarts de nou de la nit.

Des de l’any 2006, el Pati d’Armes de l’Oller del Mas ha acollit un dels espectacles musicals del cicle Veus i ha estat escenari de muntatges com Il Re Pastore de W. A. Mozart (2006); Don Pasquale de G. Donizetti (2007); Nit d’Opera: Puccini: Manon Lescaut, La Bohème, Madama Butterfly, Tosca i Turandot (2008); Nit d’Òpera: Visca Verdi (2009), i Schubert a la fresca (2010).

“Enguany fem un salt substancial, passant de la música clàssica a una heterogènia nit de rock al Mas, una nit que es preveu especial, obrint les portes a nous públics, joves en un especial i curós entorn on celebrar un concert”, expliquen els responsables de l’empresa.

Els noms d’avantpassats com Arnau Oller, reconqueridor de terres catalanes al costat del Comte Borrell II o Bernat Oller, erudit general de l’ordre dels Carmelites, donen nom als nostres vins i donant pas als vins més joves com el Petit Bernat.


Imatge d’arxiu del Cicle Veus. Amaresc FOTO:MANRESAINFO. AMARESC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa