VadeVi
El sector del vi triomfa a la nit dels empresaris del Penedès

La Nit Empresarial del Penedès, a Bodegues Torres, ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Artur Mas. Els guardons reconeixen aspectes com la internacionalització, la jove emprenedoria, les accions solidàries, el respecte pel medi ambient o la promoció del territorio

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) ha lliurat els Premis UEP Penedès 2011, que reconeixen el mèrit i la iniciativa d’empreses del territori. La tercera Nit Empresarial del Penedès, celebrada al Celler Waltraud de Bodegues Torres, ha estat presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

La jornada ha comptat també amb la presència d’altres personalitats com els presidents de les patronals Foment i Fepime, Joaquim Gay de Montellà i Eusebi Cima, el president de Caixa Penedès, Ricard Pagès, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls i el president de la UEP, Albert Calzada. Hi han assistit prop de tres-cents convidats, incloent alcaldes i polítics del territori i nombroses persones vinculades del món empresarial i econòmic del Penedès. La gala ha comptat amb el patrocini de Caixa Penedès i la col·laboració especial de Bodegues Torres i l’Ajuntament de Pacs del Penedès.

Els Premis UEP Penedès 2011 han estat:

Al comerç o servei més dinàmic del Penedès 2010
Vins de Catalunya (Vilafranca del Penedès)
Aquest projecte va néixer amb la vocació de potenciar i promocionar el consum dels vins i caves del Penedès als restaurants de tot Catalunya.

A la millor iniciativa empresarial del Penedès 2010
Gedia España (Santa Margarida i Els Monjos)

A la millor iniciativa d’expansió internacional del Penedès 2010
Especialitats Masdeu (Puigdàlber)

A la millor iniciativa de responsabilitat social del Penedès 2010
Masia Vallformosa (Vilobí del Penedès)

A la millor iniciativa mediambiental del Penedès 2010
Caves Llopart (Subirats)

A la millor iniciativa d’acció formativa del Penedès 2010
Grammer Automotive Española (Sant Pere Molanta)

A la millor iniciativa innovadora del Penedès 2010
Infocket (Vilafranca del Penedès)

A la millor jove iniciativa empresarial del Penedès 2010
Feedback Màrqueting Proactiu (Vilafranca del Penedès)

A l’entitat més activa en la promoció del Penedès 2010
Acadèmia Tastavins del Penedès (Vilafranca del Penedès)

La bona cuina
El passat dimarts dia 28 de juny de 2011 l’Institut Català de la Cuina va presentar una edició revisada del “Corpus del patrimoni culinari català”, el “Corpus català de la cuina”, una recopilació de 1.136 receptes de cuina catalana, que pretén arribar a ser patrimoni immaterial de la humanitat. La directora de la Fundació de l’institut Català de la Cuina ( FICC), Pepa Aymami ha assegurat que per aconseguir aquesta fita cal el suport de les institucions.

L’acte es va realitzar a l’Institut dEstudis Catalans i va comptar amb la presència d’Artur Mas, per la presentació del llibre. En acabar l’acte, Vins de Catalunya va oferir una degustació dels productes de la carta de vins de primavera a tots els assistents, en la seva tasca de promoció dels vins i caves catalans.


Premiats a la Nit Empresarial del Penedès FOTO: VINS DE CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa