VadeVi
El segon Tast Tiana amplia les seves activitats

“L’èxit de la primera edició ens anima a ampliar un esdeveniment que té una important significació tant social com gastronòmica”. Així explica la decisió l’alcalde de Tiana Emili Muñoz, que juntament amb la regidoria de promoció econòmica, els restaurants i cellers de Tiana i el Consell Regulador de la DO Alella, ha impulsat la segona edició del Tast Tiana.

La segona jornada gastronòmica del Tast Tiana se celebrarà el proper 19 de juny a la Catequística, però ja des del dia 7, els restaurants estan oferint un menú degustació maridat amb vins de la DO Alella. Es tracta de la Setmana Gastronòmica de Tiana, una novetat del Tast Tiana d’aquest any. L’objectiu de la iniciativa és dinamitzar l’economia local per fer-la més forta i competitiva.

A més, el vespre abans del Tast Tiana, es farà un curs d’introducció al tast de vins a la Sala Sant Jordi. Durant el tast, dirigit per un enòleg, es tastaran vins blancs de la DO Alella. El curs costa 15 euros i per assisitir-hi cal inscriure’s abans del 17 de juny a les oficines de l’ajuntament.

Durant el Tast Tiana, els cellers Alella Vinícola, Alta Alella, Altra Banda, Joaquim Batlle, Roura, Parxet i Mas Pellicer presentaran els seus vins a les 13h i a les 20h. A banda, durant tot el dia els ciutadans podran fer tastos de vins i menjar adquirint els tiquets degustació. La copa i un tiquet de degustació de tres vins val 6 euros.

El mateix dissabte 19 el gastrònom Tony Botella farà una demostració i ponència gastronòmica sobre els plats d’estiu elaborats amb productes del Maresme i vi de Tiana.


Set cellers de Tiana participen en el segon Tast Tiana per donar a conèixer els seus vins FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa