L’empresa catalana Oller ha anunciat aquest dijous la compra de la francesa Société Industrielle des Bouchons de Liège (Sibel) per més d’un milió d’euros. L’objectiu és consolidar la seva presència “en una de les regions vinícoles més exigents del món”, segons ha explicat el director general del grup Joan Puig.

Amb la compra, el Grup Oller es queda des de la matèria primera fins a la producció, el controol de qualitat i les polítiques I+D i la cartera de clients de l’empresa francesa. D’aquesta manera, l’empresa gironina amb seu a Cassà de la Selva, preveu fabricar més de 170 milions de taps de cava i xampany anualment que es distribuiran entre els més de 600 clients que té a França, Espanya, Itàlia i Estats Units.

El Grup Oller -amb 100 treballadors a la fàbrica de Cassà, 15 més a França i 20 a Extremadura- va ser fundat fa 118 anys i s’ha convertit en un dels principals fabricants de taps de suro per a cava, xampany i vins escumosos, tot i que també fabrica més de 30 milions de taps de vi.


El Grup Oller és un dels principals fabricants de taps de suro per cava, xampany i vins escumosos de l’Estat espanyol FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa