VadeVi
El tast de Mas Rodó de l’Acadèmia Tastavins es podrà seguir en directe per internet

Arribar als prop de 400 socis estiguin on estiguin i sense limitacions d’espai. Aquest és l’objectiu de l’Acadèmia Tastavins que ha decidit apostar pels tastos on-line a través de la tecnologia Ustream.

Avui duran a terme un tast del celler Mas Rodó, que es farà al centre l’Agrícol del Penedès i alhora es podrà seguir en directe, a partir de les nou del vespre, a través del blog de l’Acadèmia (http://academiatastavins.blogspot.com/).

Es tracta del tercer tast on-line que fa l’equip de l’Acadèmia Tastavins. El primer, a principis d’octubre, no va acabar de sortir del tot bé a causa d’alguns problemes de recepció del so. Tot i això, “en alguns moments hi va haver unes 100 persones seguint el tast”; segons explica Ignasi Seguí, membre de l’Acadèmica. El segon, aquesta vegada sense publicitar, va servir per acabar d’ajustar la tecnologia necessària comprovar que la senyal es rebia correctament.

La intenció de l’Acadèmia és potenciar aquest sistema i aplicar-lo a tots els tastos: “No és gens complicat de fer: només cal una càmera domèstica, uns micròfons inal·làmbrics i que el local tingui connexió a internet”, explica Seguí.

Mas Rodó, que aquest any treurà la seva segona anyada al mercat, és un dels cellers més nous de la DO Penedès. El celler, ubicat al terme municipal de Mediona, oferirà degustar uns vins amb una personalitat molt marcada i poc habituals dins la D.O. Penedès, sobretot en el que fa referència a vins blancs.


El tast s’emetrà a través de http://academiatastavins.blogspot.com FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa