VadeVi
El V Mercat del Parc a Taula ofereix els millors productes de la terra

El dissabte, 23 de juliol, entre les cinc de la tarda i dos quarts d’onze de la nit, el programa Parc a Taula de la Diputació de Barcelona celebrarà a Castelldefels el seu Vè Mercat, amb representants de productors i cellers dels parcs de la Serralada Litoral, Garraf i Sant Llorenç del Munt i l’Obac que donaran a conèixer els seus productes més emblemàtics.

Hi haurà vins i caves dels cellers Can Ramon i Grau Doria, productes de Can Pere de la Plana, Masia la Fassina, cansaladeria Aurora Tarés i l’Associació de productors de préssec de l’Ordal, tots ells del Parc del Garraf. També hi seran Casanovas Cansaladers del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i Formatges Can Pujol i La Cleda del Parc de la Serralada Litoral, a més dels cellers Quim Batlle i Serralada de Marina, també del Parc de la Serralada Litoral.

El Parc a Taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a la valorització dels productes enogastronòmics locals de qualitat, que contribueixen a establir una economia basada en el propi territori, la seva identitat i un paisatge de qualitat mitjançant la col·laboració amb els restauradors, allotjaments, productors i elaboradors de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

Es va iniciar l’any 2001 al Parc del Garraf i al d’Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc i s’ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, des del 2005; al Parc del Foix, des del 2007; i al Parc de la Serralada Litoral, des del 2008. Es preveu que aviat arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc Natural del Montseny.


Cartell Parc a taula 2011 FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa