El Vadevi.cat, el primer diari temàtic de l’AVUI.cat, que està especialitzat en vins catalans, va presentar-se ahir en societat durant l’acte de cloenda del Debatdevi, el conjunt de trobades d’experts a l’entorn del vi auspiciat per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) celebrat a Vilafranca del Penedès.

Joan Nebot, director del nou mitjà, ha ofert “a tot el sector” del vi el nou portal, amb la voluntat de convertir-se en un referent que posi en contacte les administracions, els elaboradors, els vinyaters i el consumidor final.

“El Vadevi.cat està a disposició del sector, és una eina que l’Incavi ha facilitat perquè tot el sector s’hi aboqui”, ha insistit Nebot, que s’ha marcat el repte d’oferir “informació del vi des de l’emoció”.

Web “àgil i interactiva”
Amb el suport de l’edició digital del diari AVUI, el diari electrònic de vins aprofita una “web àgil i interactiva” per convertir-se en punt de trobada del sector.

L’anunci oficial del naixement del nou mitjà ha estat rebut amb satisfacció pels representants del sector vinícola català, reunits a Vilafranca del Penedès amb motiu de la cloenda de la sèrie de trobades Debatdevi. Valentí Roqueta, president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages, ha valorat la importància de “posar a l’abast de la gent aquesta cultura del vi”, mentre que l’enòleg Josep Maria Albet ha incidit en la necessitat que la nova web sigui “pràctica, ràpida, dinàmica i atractiva”.

Neix el Vadevi.cat Presentació oficial del nou diari electrònic especialitzat en vins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa