VadeVi
El Vendrell inaugura el Mostraví coincidint amb la Fira de Santa Teresa

La fira de Santa Teresa compta, un any més, amb la representació dels sectors tradicionals com l’alimentació, l’habitatge i l’automoció; i aquest any també amb el Mostraví. Es tracta d’una mostra de vins i caves dels cellers de la zona, que se celebra al Vendrell bianualment coincidint amb la fira de Santa Teresa.

En total, la Fira tindrà 140 estands repartits en diversos espais, i els estands dels cellers estaran situats, juntament amb els d’alimentació a la plaça de la Sardana. L’organització preveu que es mantingui la xifra entre 70.000 i 80.000 visitants de les darreres edicions.

El preu dels tiquets del Mostraví és de 6 euros i inclou 3 degustacions de vi o cava, una tapa i la copa de vi per als tastos. La mostra estarà oberta de 10 a 14h i de 17 a 22h fins diumenge.

L’alcalde del Vendrell Benet Jané, ha agraït durant la presentació de la fira la col·laboració de la resta d’empreses i comerços “que enguany han fet un gran esforç per ser presents a la Fira”, en al·lusió al context de crisi econòmica. El regidor de Promoció Econòmica ha definit la Fira com el millor aparador comercial de l’any que s’organitza al municipi.

D’altra banda, la Fira de Santa Teresa també és sinònim d’una intensa programació lúdica i cultural. Per exemple, cal destacar els tallers relacionats amb la ceràmica que es faran a la plaça Nova, les activitats sobre el medi ambient i el reciclatge de residus que es duran a terme a la Rambla, els concert del grup Manel a la Rambla de Josep Cañas i Cañas, l’actuació dissabte dels diferents grups de cultura per diverses places del centre de la vila i la tradicional diada castellera de diumenge amb l’actuació dels Nens del Vendrell, la colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. A més, durant els dies de la Fira diferents sales del municipi acolliran exposicions, com per exemple la de la V Biennal de Ceràmica a la Sala Portal del Pardo.


Cartell de la 180ena Fira de Santa Teresa FOTO: AJ. EL VENDRELL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa