El vi d’Alella entra a les biblioteques

El febrer, la iniciativa que vincula el vi i la literatura arriba a les biblioteques d'Alella i Martorelles

La biblioteca d’Alella programa activitats del cicle “Biblioteques amb DO” del 6 al 21 de febrer. Foto: VADEVI.cat

La Biblioteca d’Alella participa en una iniciativa cultural promoguda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que pretén dinamitzar aquests espais vinculant dos pilars molt importants de la cultura catalana: els vins i la literatura. El programa “Biblioteques amb DO” es desenvolupa en 25 biblioteques ubicades en municipis que formen part d’alguna de la dotzena de Denominacions d’Origen de Catalunya, en les quals es realitzaran al llarg de tot l’any diferents activitats relacionades amb la cultura vitivinícola.

Al llarg de tot l’any 2013 s’han programat un seguit d’activitats que combinaran els plaers de la lectura amb els del bon vi a través de propostes com ara tertúlies literàries, trobades amb autors, exposicions, rutes per cellers, recitals de poemes, concerts o tastos de vins. Mes a mes, es traçarà un circuit per les denominacions d’origen i les biblioteques, i també per unes edicions limitades d’ampolles embotellades especialment per a “Biblioteques amb DO”.

Alella i Martorelles

En el cas de la DO Alella, les propostes culturals es realitzaran durant el mes de febrer en les dues biblioteques del territori que s’han afegit a la iniciativa: la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella i la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles. Es pot consultar el programa d’acvtivitats en aquest enllaç .

Nou comentari