El Maresme té un gran patrimoni gastronòmic. La terra i el mar donen un munt de productes que cobreixen les expectatives dels paladars més exigents i, alhora, els mestres artesanals posen tota la seva experiència i professionalitat per elaborar aliments d’alta qualitat. En aquest context, el Consell Comarcal del Maresme ha editat el calendari 2011 de productes de la terra. I el vi n’és el gran protagonista quan arriba el mes de setembre.

Es recullen productes que elaboren flequers, artesans xarcuters, pesolàries, confraries de pescadors i productors de conserves de peix, de maduixes, de Cirera d’en Roca, de tomàquet, de botifarra de bolets, de fesols del ganxet, de dolços, cellers i horta.

El Consell Comarcal del Maresme, a través del programa de Productes de la Terra-Maresme que té el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat 8.000 exemplars d’aquest calendari per donar a conèixer el valor i la qualitat dels aliments de proximitat.

Els exemplars han estat distribuïts entre les persones i en titats que formen part del cens de productors perquè els distribueixin entre els seus clients i també s’han fet arribar als ajuntaments.


El vi apareix al mes de setembre FOTO: CONSELL COMARCAL DEL MARESME

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa