El vi Natureo de Torres, sempre saludable

El doctor Santiago Dexeus acredita que el vi Natureo és un producte saludable per a la dona, fins i tot en les etapes d'embaràs i lactància

El Professor Santiago Dexeus ha signat un conveni en el qual acredita que Natureo, el vi blanc desalcoholitzat de Bodegas Torres, és un producte saludable per a la dona, fins i tot en les etapes d’embaràs i lactància. El conveni s’ha signat en el marc del 2on Simpòsium de Ginecologia, Obstetrícia i Reproducció, organitzat per la Fundació Escola Dexeus, en el qual metges de tot l’Estat s’han reunit per debatre sobre “el que has de saber i el que pots fer” en diferents sessions d’obstetrícia, oncologia, ginecologia i reproducció. El simpòsium ha tingut lloc els dies 27 i 28 d’octubre a Barcelona i s’han tractat temes com la prevenció del part prematur o el càncer d’ovari, entre d’altres.

Natureo és el primer vi desalcoholitzat de l’Estat, i presenta una proporció gairebé inexistent d’alcohol i un contingut calòric més baix que la majoria de refrescs. Partint d’un vi blanc aromàtic, que ha fermentat durant dues setmanes, es desalcoholitza fins a arribar a només el 0,5% d’alcohol. El procés de desalcoholització es realitza mitjançant el sistema conegut com Spinning Cone Column (sistema d’evaporació al buit amb columnes de cons rotants), pel qual s’evapora l’alcohol del vi conservant les aromes, els antioxidants, les vitamines i les sals minerals pròpies del raïm.

La varietat de raïm seleccionada per a l’elaboració d’aquest producte ha estat la moscatell, procedent principalment de la finca Can Gomà de la família Torres al Penedès. Després de diversos anys d’investigació, el resultat és un vi que en nas destaca per les aromes florals de pomes verdes, préssecs i cítrics, mentre que en boca resulta fresc i alegre.

Natureo és un producte natural que ha estat pensat per a aquells col·lectius que per determinades raons no poden consumir vi. Així mateix, és un vi ideal per acompanyar receptes com a aperitius, amanides, pasta, carns blanques i peixos i es ven en comerços a un preu aproximat de 7 euros.


el vi Natureo és un producte saludable per a la dona, fins i tot en les etapes d’embaràs i lactància FOTO: BODEGAS TORRES

Nou comentari