El vi novell arriba al barri de la Ribera de Barcelona

Avui a partir de les 5 de la tarda festa popular amb disset cellers catalans i onze més de la resta de l'Estat als carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells

Unes 3000 persones s’aplegen cada any al Barri de la Ribera de Barcelona per celebrar l’arribada del vi novell. Foto: VADEVI.cat

Des del 1994, cada any a finals de novembre, el Barri de la Ribera de Barcelona celebra l’arribada dels vins de la nova collita, una de les cites anuals més esperada pels professionals i amants del vi, a la que solen assistir unes 3000 persones. El dimarts 20 de novembre els carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells seran l’escenari de presentació en primícia de la nova anyada 2012 de prestigiosos cellers d’arreu de l’Estat espanyol. El tast de vins s’acompanya de tapes i platillos elaborats pels restaurants més emblemàtics del barri.

Es tastaran els vins joves de disset cellers catalans i onze més de la resta de l’Estat i hi col·laboren diversos establiments del barri i alguns elaboradors de productes gastronòmics, com són el Bar Agullers, Bar Salvador, Bubó, Cal Pep, Comerç 24, Escola d’Hostateria Hofmann, Forn Vilamala, La Vinya del Senyor, Passadís del Pep, Petra, Sagardi, La Taberna del Born, Font d’Or, Olis Bargalló, Oli Cocons i Vila Viniteca.

Els disset celler catyalans pàrticipants són: Albet i Noya, Ca N’Estruc, Cérvoles, Castell del Remei, Celler de Capçanes, Celler el Masroig, Espelt, Gramona, Heretat Mont Rubí, Josep M. Ferret Guasch, L’Olivera, Llopart, Mas Amor, Parató, Raventós i Blanc, Roura i Vinícola de Nulles.

I els onze de la resta de l’Estat: Abel Mendoza, Artadi, Carchelo, Castaño, Castillo de Monjardín, Fariña, Muga, Ostatu, Sierra Cantabria, Solar de Urbezo i Terras Gauda.

Fitxa de l’esdeveniment

Dia: 20 de novembre del 2012. Hora: a partir de les 17.00 h.

Preu: 5 €. Copa + degustació de vins.

Lloc: Carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells. Barri de La Ribera, el Born. 08003 Barcelona.

Keiko Migita, és la jove artista japonesa que il·lustra el cartell del vi jove d’aquest any

Nou comentari