El vi solidari de la DO Pla de Bages, Gran Or al Catavinum World Wine

L'U d'Urpina és un Cabernet Sauvignon elaborat al celler de la DO Pla de Bages El Molí de Collbaix, per a la Fundació Ampans

Els membres de la Fundació Ampans durant el procés d`embotellament de l`U d`Urpina

El vi U d’Urpina 2011, amb segell DO Pla de Bages, de la Fundació Ampans, dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, ha estat guardonat per segon any consecutiu amb una medalla Gran Or al certamen internacional de vins Catavinum World Wine & Spirits, amb seu a Gasteiz (Vitòria).
El vi U s’elabora al celler El Molí de Collbaix, que també ha merescut una altra medalla Gran Or pel seu Singular 2010, per la qual cosa, 2 vins de la DO Pla de Bages gaudeixen ara d’aquesta distinció.
Els resultats del tast de vins Catavinum World Wine de l’edició 2014 s’han publicat aquest mes de gener i es poden consultar en el següent enllaç
Al certamen es van tastar més de dues-mil referències procedents de 20 països. L’objectiu del Catavinum World Wine & Spirits és el d’ informar als consumidors i professionals sobre la qualitat dels vins premiats a nivell internacional, potenciar la producció i elaboració de vins de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura de la vinya i el vi.

Nou comentari