El Caixa Penedès Vijazz es celebrarà el primer cap de setmana de juliol de 2011, els dies 1, 2 i 3.

Actualment, els organitzadors treballen per oferir un programa jazzístic i una fira de vins i caves d’alt nivell. El Caixa Penedès ViJazz és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès.

És un esdeveniment festiu i participatiu on es donen a conèixer els millors vins i caves del Penedès a ritme de jazz; una gran fira de vins i caves elaborats a la zona del Penedès; concerts gratuïts d’artistes de primer nivell mundial; activitats paral·leles (tastos comentats, visites a cellers, maridatges, brass bands i espectacles al carrer).

Des de la primera edició hi han participat artistes de renom com Arturo Sandoval, Spyro Gyra, Maceo Parker, John Scofield, Paquito d’Rivera & Chano Dominguez,Marcus Miller “Tutu Revisited”,David Sanborn feat Joey DeFrancesco i Tingvall Trio.

Des de Tastavins es diu “Quin millor indret per celebrar el Vijazz que a la comarca vinícola amb més tradició de Catalunya. Des dels seus origins al segle XII, Vilafranca del Penedès, la capital de l’Alt Penedès, ha estat un important punt de trobada. Amb el temps s’ha convertit en una de le principals ciutats mitjanes del País amb un centre econòmic i comercial dotat de tots els serveis i infrastructures necessàries per comunicar-se amb les principals ciutats catalanes.”


Edició de 2010 de Vijazz FOTO: ACADÈMIA TASTAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa