En el marc de la setmana del Caixa Penedès, el proper dimarts dia 28 de juny, a partir de dos quarts de cinc, el Fòrum Berger-Balaguer de Caixa Penedès acollirà una jornada tècnica relacionada amb la biodinàmica aplicada a la viticultura, l’elaboració de vins i caves i la restauració.

En aquesta sessió, els assistents podran conèixer de la mà dels 4 ponents diferents punts de vistes i experiències d’aplicació de la filosofia biodinàmica en els àmbits de l’horta, la vinya, el vi i la cuina.

Les ponències aniran a càrrec de Daniel Pasquet, expert en viticultura i biodinàmica de la zona de Sant Emilion (França), Joan Salicru, agricultor biodinàmic, Joan Rubió, director tècnic de Recaredo, i Valentí Mongay, President d’Slow Food Garraf.

L’assistència a la jornada professional és gratuïta, prèvia inscripció per telèfon al 93 817 27 62 o per mail a info@vijazzpenedes.com. Places limitades

Aquesta nova iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès s’ha pogut dur a terme gràcies al patrocini de Comercial Química Massó SA, i la col·laboració de Recaredo, Vivers Salicrú, Slow Food Garraf, Vini vitis bio i Caixa Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa