El ViJazz comença a rodar

L'Acadèmia Tastavins del Penedès anuncia les dates de la sisena edició del festival que agermana vi i jazz durant una trobada amb el president de la Generalitat, Artur Mas

Artur Mas amb els responsables i patrocinadors del Vijazz 2012 Foto: Vijazz

L’Acadèmia Tastavins del Penedès, entitat organitzadora del festival ViJazz, ha presentat les dates de la sisena edició, que enguany es realitzarà els dies 6 a 8 de juliol. Aquest festival, patrocinat per Caixa Penedès, posa així en marxa la seva maquinària per una edició que comptarà amb una inversió de 300.000 euros, similar a la de l’any passat, i que comptarà amb els mateixos escenaris i espais de l’edició anterior. Tot i això, encara no ha transcendit cap informació sobre el programa d’aquest festival que agermana el món del vi amb la música jazz.

Les dates de l’edició es van fer públiques en el transcurs d’una trobada entre els principals patrocinadors i el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i a la que hi van assistir, entre altres, Ricard Banquells, director general de Caixa Penedès, Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès i Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i director del Consell Regulador DO Penedés.

La trobada es va aprofitar també per presentar una nova proposta de l’acadèmia, la Setmana del Penedès a Barcelona, un conjunt d’actes, fires i concerts que tindran lloc a la plaça de la Catedral del 2 al 9 de juny per mostrar i acostar la realitat del Penedès a la capital catalana.

Nou comentari