VadeVi
El VINSEUM acollirá el Km 0 d’enoturismePENEDÈS

Mitjançant la formalització de l’acord entre els màxims responsables de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, s’ha signat el conveni, mitjançant el qual una part del VINSEUM, més concretament a la que s’accedeix pel c/Hermenegild Clascar, 2 esdevindrà la nova seu del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Aquest nou espai de quasi 300 metres quadrats, distribuïts en 2 plantes, esdevindrà el punt d’acollida de referència de turistes i visitants, que hi trobaran tota la informació per poder planificar la seva estada al Penedès.

La nova seu d’enoturismePENEDÈS, disposarà d’un espai de benvinguda, punt d’informació, Sala Polivalent per a la projecció d’audiovisuals, sala de tast, un espai per exposicions i les oficines del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Segons paraules dels responsables de Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, aquesta signatura representa un pas molt important per una banda de cara a poder millorar l’espai dedicat a l’atenció turística, i a la vegada per ubicar una referència a nivell turístic tant pels turistes i visitants com pels penedesencs.

A la vegada aquest acord permetrà situar el VINSEUM, com a eix vertebrador de les propostes enoturístiques del territori, potenciant el seu caràcter promotor de les cultures del vi i del territori.

La signatura es va formalitzar per part de Pere Regull alcalde de Vilafranca del Penedès i President del VINSEUM, i per Esther Parellada, Presidenta del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès

La nova seu d’enoturismePENEDÈS, que s’executarà amb el suport de la Diputació de Barcelona, serà operativa durant el 2012, i amb ella es donarà per acabada una de les accions definides en el pla estratègic del Turisme del Vi i del Cava de L’Alt Penedès (2005)


Signatura conveni Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (d’esquerra de dreta: Esther Parellada, Pere Regull i Dolors Rius) FOTO:ENOTURISMEPENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa