El Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) està d’aniversari. Ja fa 75 anys que dóna a conèixer la cultura del vi amb diferents exposicions permanents i temporals, així com promovent iniciatives com els premis i beques a projectes d’investigació en viticultura i enologia i a través de col·laboracions amb diferents organismes i institucions.

Una d’aquestes col·laboracions és la que té el Vinseum amb l’Escola d’Art Arsenal. Justament d’aquesta col·laboració n’ha nascut el logo del 75è aniversari. Han estat els alumnes d’aquesta escola d’art qui l’han dissenyat i adaptat per a fer-ne l’etiqueta per al vi dels 75 anys.

El proper divendres 18 de juny el Vinseum presentarà el vi del 75è aniversari. L’acte, que començarà a les sis de la tarda, comptarà amb la presència del director de la DO Penedès, Josep Ribas Beltran, del president de la Junta de Vinseum, Josep Soler Barceló i del director de l’Escola d’Art Arsenal, de l’Albert Abella Nosas.

A més de presentar el vi, es mostraran tots els treballs que els alumnes de l’Escola d’Art Arsenal han estat realitzant al llarg del curs acadèmic per dissenyar el logotip identificatiu del 75è aniversari. També es presentaran les diferents aplicacions que se n’han derivat, com ara l’etiqueta i la càpsula del vi, la instal·lació a la façana i d’altres propostes treballades des dels diferents departaments de l’Escola. També s’exposarà l’obra que Josep Guinovart va donar al Museu, El cep esclata silencis, protagonista de l’etiqueta del vi.


L’etiqueta i la càpsula del vi dels 75 anys del Vinseum l’han dissenyat els alumnes de l’Escola d’Art Arsenal FOTO: VINSEUM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa