El Vinseum, punt d’acollida d’EnoturismePenedès

Conveni entre la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, per la seu KM 0 d’enoturismePENEDÈS

Aquest dijous a Barcelona, s’ha signat el conveni entre la Diputació de Barcelona, i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, mitjançant el qual, la Diputació aportarà els fons necessaris per tal de poder fer realitat la seu Km 0 de l’enoturismePENEDÈS, que s’ubicarà al VINSEUM, i que es començarà a construir i durant l’any 2012, i es preveu que les obres hagin finalitzat durant aquest mateix any.

Aquest nou espai de quasi 300 m2, distribuïts en 2 plantes, esdevindrà el punt d’acollida de referència de turistes i visitants, on hi trobaran tota la informació per poder planificar la seva estada al Penedès.

La nova seu del Consorci de Promoció Turística, disposarà d’un espai de benvinguda, punt d’informació, espai polivalent per a la projecció d’audiovisuals, aula de formació i tast i un espai d’oficines pel Consorci.

Segons paraules del President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, aquesta signatura és molt important, ja que garanteix la materialització d’aquest espai que permetrà al Penedès disposar d’un punt de referència per la promoció i divulgació de l’enoturisme en la nostra destinació.

El conveni ha estat rubricat pel President de la Diputació de Barcelona, el sr. Salvador Esteve i pel President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el sr. Francesc Olivella.


El conveni ha estat rubricat pel President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i pel President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Francesc Olivella FOTO: ENOTURISME PENEDÈS

Nou comentari