VadeVi
El Vinya&Art omplirà de música clàssica les Caves Elyssia
  • CA

Les Caves Elyssia tornaran a ser l’escenari de la fusió entre l’art i el món vitivinícola amb la primera edició del Festival Vinya&Art Clàssic “Especial Sant Jordi”. En aquesta ocasió, la música clàssica de la flautista Patricia de No i la pianista Cristina Casale harmonitzarà un sopar-cocktail dissenyada per l’assessor gastronòmic Álex Batallé. Els plats d’alta gastronomia que se serviran després del concert estan inspirats en les peces musicals de grans clàssics com Debussy o Poulenc, que de No i Casale interpretaran. Tot això estarà maridat amb els vins i caves del Grup Freixenet.

Vinya&Art Clàssic: “Intimate”, un concert diferent

Les artistes internacionals Patricia de No i Cristina Casale oferiran a la primera part del concert algunes de les obres més importants de la música clàssica per flauta i piano, amb música de compositors com Debussy, Gershwin, Poulenc i Ravel. A la segona part, el repertori es transformarà amb una aposta pel jazz, afegint al duet el contrabaix i la bateria, amb músics de gran trajectòria al món del jazz com David Mengual i Oriol Roca.

Artistes de presència internacional

Patricia de No és una de les flautistes amb major projecció internacional de la seva generació. Ha passejat la seva música pels escenaris de mig món en països com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Estats Units o Colòmbia, actuant com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Silèsia, l’Orquestra de Cambra Virtuosa de Praga o l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu de Barcelona, entre d’altres. A més, compta amb tres àlbums al mercat.

Per la seva banda, Cristina Casale va rebre el 2014 el Premi Internacional de la Creativitat al Piano i compta amb una dilatada trajectòria musical a l’esquena, amb concerts a Europa, Estats Units i Sud-amèrica. Ha actuat en sales tan destacades com el Weill Carnegie Hall de Nova York i té programats concerts en països com la Xina, el Japó i Costa Rica.

El gran saló de les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues acollirà el sopar per a 150 persones el dia 22 d’abril de 2016 a les 20h del vespre. A més, hi haurà servei de transport des de Barcelona amb servei que sortirà des de la Plaça Catalunya a les 18h i des de la Plaça Francesc Macià a les 18:30h.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa