VadeVi
El Viver de Celleristes rep el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària

El Viver de Celleristes de Barberà de la Conca ha rebut el premi a l’agroindústria per la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d’origen agrari. Aquest premi forma part dels Premis a la Innovació Tecnològica Agrària (PITA) atorgat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR).
[[frase]]
L’ajuntament de Barberà de la Conca és un dels dos guardonats. El mèrit haver constituit un viver d’empreses de cellers especialitzades en l’elaboració de vi de qualitat, en les quals s‘incorporen les TIC en els processos de transformació a la vegada que es recupera l’ús de les varietats autòctones. El propòsit de la iniciativa és afavorir les iniciatives emprenedores que dinamitzin l’economia rural de la comarca, posant a l’abast dels emprenedors/es unes infraestructures, instal·lacions i equipaments adequats.

L’objectiu d’aquest premi, dotat de 6.000 euros, és fomentar i incentivar actuacions innovadores i capdavanteres dins del sector agrorural. El Viver de Celleristes ha estat seleccionat entre un total de trenta-dues candidatures. L’altre guardonat ha estat Rovira C.B, de Sagàs, que ha rebut el premi a l’empresa agrària per la diversificació econòmica i la selecció acurada de tots els productes utilitzats des del seu origen fins al seu consum final.


El Viver de Celleristes es va inaugurar a finals de gener de 2008 FOTO: DAR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa