El Wine Resort de Can Bonastre reobre amb noves ofertes

El gall del Penedès rostit amb vi de la masia és una de les icones del celler

Can Bonastre Wine Resort afronta la crisi amb noves propostes. Després de quatre setmanes tancat per reformes, reobre aquest cap de setmana amb esmorzars, visites amb tast de vins, entrades a l’spa, i excursions en bicicleta, quad i cavall.

El restaurant Tribia disposa des d’aquest mes d’un nou saló, amb capacitat de fins a 100 persones. Es tracta d’un espai construït el segle XVIII i coronat amb tres voltes catalanes originals, on fins fa poc es feia la criança en bóta de Can Bonastre. En un futur, un espai de jocs per a nens se sumarà al saló de banquets per a 220 persones que ja funciona des de 2007, als patis interior i exterior per als “cocktails” i a la resta d’espais de la masia.

La carta del Tribia, amb un preu tancat de 45 euros, ofereix cuina tradicional adaptada als gustos actuals. Els arrossos segueixen sent la marca de la casa, així com les taules d’embotits artesans, l’escalivada amb carxofes, i el gall del Penedès rostit amb vi de Can Bonastre. Els ous de guatlla amb foie i tòfones, o el suquet de rap amb cloïsses i pernil de gla són altres opcions per escollir.


Masia de Can Bonastre


El moment àlgid de l’enoturisme és en època de verema i molts cellers ofereixen la possibilitat de participar-hi FOTO: CAN BONASTRE

Nou comentari