VadeVi
El xarel·lo marida amb llagostins saltejats, timbal de bacallà i suprema de salmó
  • CA

La IIIª edició del Sopar de Xarel·lo del Penedès que es va celebrar amb la col·laboració del Vinseum, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i el Restaurant El Gat Blau de Vilafranca, va exhaurir les seves places.

Els 90 assistents varen gaudir del menú maridatge de xarel·los

Xarel·lo Virolet d’Oriol Rosell 2010

Mezclum d’enciams amb llagostins saltejats i oli de mojito

Xarel·lo White d’Heretat Mont-Rubi 2010

Timbal de bacallà esqueixat amb mongeta de Santa Pau i olives negres

Xarel·lo Sol i Terra de 1+1=3 2010

Suprema de salmó fresc aromatitzat amb pesto i acompanyat d’arròs salvatge

Xarel·lo Avi Ton Celler Eudald Massana 2009

Mil fulls de vedella amb mousse d’Idiazábal

Xarel·lo escumós Mas Bertran 2006

Sorpresa de crema i fruit vermell

L’atractiu d’aquest sopar és que per cada vi de xarel·lo del Penedès, l’Enòleg de cada celler marida la proposta gastronòmica per afinitat o per contrast. Els productes són tots de proximitat, plats del territori i de qualitat que mariden a la perfecció amb la varietat insígnia del Penedès.


Sopar de Xarel·los a Vilafranca FOTO: Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa